laholmstandvardsklinik.se Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 8 Ratings

5
8 (100%)
4
0 (0%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)

Recommend This Company

5 Average

5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

5 Average

5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Price Satisfaction

5 Average

5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Show More Show Less

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

laholmstandvardsklinik.se

P

Patrik W.
08/02/2018 , Halland

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jag blev väldigt nöjd med bemötandet och resultatet. Rekommenderar verlkigen andra att testa denna klinik."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5
R

Roger G.
02/04/2018 , Halland

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Blev behandlad på ett perfekt sätt både i munnen och mentalt. Inget överpris och bra bemött! "
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5
C

Csilla D.
02/04/2018 , Halland

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Utmärkt hemsida! Tack för all information om tandblekning. När jag vill ha mina tänder riktigt vita och fina listar jag mig hos er."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5
M

Mats C.
01/21/2018 , Halland

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Hej. För ett tag sedan stod jag inför ett stort beslut då mina tänder i överkäken bokstavligen var på väg att vittra sönder. Efter konsultation på Laholms Tandvårdsklinik och tandläkare Ulf Olson kom vi fram till att implantat var den enda räddningen, samt kom överens om ett vettigt pris. Då jag tidigare lidit av "tandläkarskräck" var jag ganska nervös inför detta relativt stora ingrepp, men detta byttes snart till lugn och tillförsikt då behandlingen inleddes. Jag vill tacka för den smärtfria och professionella behandlingen och möter idag omvärlden med ett leende utan att behöva dölja mina framtänder. "
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5
P

Petra
01/17/2018 , Malmo

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Första av 3 sittningar idag gällande implantat.Nervös var jag med div skräckhistorier i minnet. Men det blev en helt smärtfri och mycket trevlig sittning tack vare Ulf och hans assistenter. De fick mig att slappna av och jag kände att de var genuint omtänksamma.Tar verkligen hand om sina patienter på ett mycket fint sätt. Så jag kan varmt rekommendera ALLA Laholms tandvårdsklinik.Tack Ulf!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5
A

Anders H.
01/14/2018

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jag listade mig enkelt på er hemsida efter min syster Annelie Huttanen rekommenderade tandläkare Ulf Olson med personal. När jag nu står inför ett tandimplantat berättade hon att just tandimplantat är Ulf Olsons specialitet."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5
P

Peo
12/31/2017 , Halland

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jag är patient hos tandläkare Anna Bång och genomgår ett större arbete som innefattar tandimplantat. När det blir dags för tandimplantat har jag val Ulf Olson och Laholms Tandvårdsklinik då Anna Bång inte har den extra utbildning som krävs. Jag hittade enkelt all information på er hemsida som man kan tänkas behöva inför ett tandimplantat."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5
S

Stefan E.
12/30/2017 , Halland

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jag blev rekommenderad av en vän att boka tid och lista mig på Laholms Tandvårdsklinik direkt på deras hemsida. Det var enkelt och nu inväntar jag samtal om specifik tid för en tandläkarundersökning hos den tandläkare Laholm rekommenderat av flera av deras patienter."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Price
5/5

See more laholmstandvardsklinik.se Reviews

Visit laholmstandvardsklinik.se ►