4.4 Overall Satisfaction Rating

Based on 1,082 Ratings

5
549 (50.7%)
4
425 (39.3%)
3
84 (7.8%)
2
10 (0.9%)
1
14 (1.3%)
500+ 5 stars in a row

Price Satisfaction

4.6 Average

5
(87)
4
(38)
3
(9)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

4.5 Average

5
(616)
4
(352)
3
(82)
2
(7)
1
(12)

Recommend This Company

4.4 Average

5
(575)
4
(370)
3
(108)
2
(3)
1
(13)

Customer Service

4.4 Average

5
(4)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Product Satisfaction

4.3 Average

5
(76)
4
(39)
3
(12)
2
(2)
1
(5)

Delivery Time

3.9 Average

5
(55)
4
(42)
3
(17)
2
(11)
1
(9)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

tink.nl

About Us

tink.nl - Home of Connected Home

tink is het eerste verkoop- en vergelijkingsplatform gespecialiseerd in smart home producten. Met een team van ruim 100 enthousiaste professionals maken we slimme technologie toegankelijk voor een breed publiek.  Bij tink laten we klanten zien hoe ze alles uit hun smart home kunnen halen en zijn alle producten die je huis slimmer maken uitvoerig getest door onze experts. We verkopen daarom alleen producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die makkelijk te installeren zijn en een toegevoegde waarde bieden. Het productportfolio bestaat uit producten van meer merken zoals Google Nest, Sonos en Philips Hue, die een oplossing bieden omtrent beveiliging, verwarming, entertainment, verlichting en meer. Mochten de productbeschrijvingen, foto’s en video’s nog niet voldoende zijn, dan staat ons ervaren serviceteam klanten graag te woord.

Wij hechten veel waarde aan klantentevredenheid en staan altijd open voor feedback om onze service nog beter te maken.

D

Dirkjan
3 days ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

Ik vind het vreemd als ik via iDeal betaal dat ik toch via Paypal afreken?!
Recommend this Company
4/5
Would Buy Again
4/5
M

Mevrouw R.
4 days ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Levertijden kunnen langer zijn dan bij andere aanbieders, maar de prijzen maken dat weer goed.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
R

Raeleen W.
4 days ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

Duidelijk en betaalbaar
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
L

Laslo Z.
6 days ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Prima
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
D

De H.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Scherpe aanbieding en makkelijk besteld!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
G

Geertje P.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

goed
Recommend this Company
4/5
Would Buy Again
5/5
P

Peter J.
1 week ago , Zuid Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Deskundige en vriendelijke installateur.
Heb ook de nest hub gekocht en dat was helaas een foutje. Niet omdat hij niet goed werkt maar ik kocht hem bij de installatie van mijn radiatorkranen voor 125 euro. Een half uur nadat de monteur weg was zag ik dat hij te koop is bij de mediamarkt voor 87 euro. Beetje jammer dit.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
4/5
Product Satisfaction
5/5
Price
3/5
CustomerService
5/5
Delivery
5/5
M

Michel L.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Top
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Product Satisfaction
5/5
Price
4/5
Delivery
5/5
D

De H.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

Goede service
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
4/5
D

De H.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

prima en duidelijke website met veel goede aanbiedingen
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
W

Walter H.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

Nee
Recommend this Company
4/5
Would Buy Again
5/5
Product Satisfaction
4/5
Price
4/5
CustomerService
3/5
Delivery
1/5
D

De H.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Top
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
D

Danny D.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Goede prijs, vlotte afhandeling
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
B

Bart V.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

Mooie site en overzichtelijk.
Recommend this Company
4/5
Would Buy Again
4/5
M

Marcel W.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

De verzendbevestigingen bevatten geen overzicht van de producten die verstuurd zijn?!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5

Public Comment

Beste Marcel,

Wellicht de pagina even opnieuw laden, aangezien de producten wel in de orderbevestiging zouden moeten staan.
Mocht het niet lukken dan hoor ik het graag.

mvg,
Peter
D

De H.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

geen
Recommend this Company
4/5
Would Buy Again
4/5
M

Marcel
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
4/5
Product Satisfaction
4/5
Price
4/5
Delivery
3/5
D

De H.
2 weeks ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

User friendly experience and good prices
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
V

VdVeen
2 weeks ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

De aanbieding verschillen nogal in prijs tussen Nederland en Duitsland, het is dat ik haast heb, anders had ik het in Duitsland besteld.
Recommend this Company
4/5
Would Buy Again
4/5

Public Comment

Beste VdVeen,

Wij zouden ook graag de prijzen en aanbiedingen gelijk trekken met Duitsland en Nederland, maar helaas zijn onze inkoopprijzen en promoties niet gelijk in beide landen. De ene keer is dit voordelig voor u als klant in Nederland en de andere keer nadelig.

Mvg,
Peter
D

De H.
2 weeks ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

4.0
Overall Satisfaction Rating

Zoals tot zo ver gaat het goed
fff afwachten hoe de afhandeling gaat
Recommend this Company
4/5
Would Buy Again
5/5
Loading Page Animation

See more tink.nl Reviews

Visit tink.nl ►