mistergreen.nl Reviews

4.2 Overall Satisfaction Rating

Based on 131 Ratings

5
70 (53.4%)
4
36 (27.5%)
3
11 (8.4%)
2
8 (6.1%)
1
6 (4.6%)
70 5 stars in a row

Product Satisfaction

4.2 Average

5
(73)
4
(34)
3
(11)
2
(5)
1
(8)

Customer Service

4 Average

5
(50)
4
(25)
3
(9)
2
(2)
1
(11)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

mistergreen.nl

M

Marco
08/12/2019 , Gelderland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Voor Tesla de beste leasemaatschappij die er is. Weten zeer flexibel om te gaan met alle wisselingen die een dynamisch bedrijf als Tesla met zich mee brengt. Denken mee met de klant en komen met passende oplossing. Top bedrijf.
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
J

Julian
08/06/2019 , Zuid-Holland

5.0
Overall Satisfaction Rating

super. Bijvoorbeeld feit dat bandenwissel thuis of op kantoor kan plaatsvinden, alsmede omdat er onderhoud wordt gepleegd aan de auto.
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
J

Jan-Willem
08/06/2019 , N-B

4.0
Overall Satisfaction Rating

MisterGreen ervaar ik als en jonge en enthousiaste Partner.
Waar nog stappen te zetten zijn is de aftersales. Daar waar, in mijn geval Tesla, de garage opleverpunten en ook nieuwe (garantie) issues niet oppakt of verhelpt. Daar loop ik ook bij MisterGreen de laatste tijd vast.
Product Satisfaction
2/5
CustomerService
3/5
G

Gijs
08/05/2019 , Noord-Holland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Fijne service, snel en zonder gedoe!
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
A

Anonymous Customer
08/05/2019

4.0
Overall Satisfaction Rating

Mooie auto, goede service.
Product Satisfaction
4/5
CustomerService
4/5
A

a
07/29/2019 , Utrecht

5.0
Overall Satisfaction Rating

Over het algemeen goed en efficient geholpen. Alleen een aanpassing van de leaseperiode achteraf viel een beetje tussen wal en schip en duurde lang voordat het werd opgepakt.
Product Satisfaction
4/5
J

Jeffrey
07/29/2019 , Overijssel

5.0
Overall Satisfaction Rating

Ik heb een geweldige service ervaren.
Op de mail werd kundig en erg snel gereageerd.
Twee dagen na betaling heb ik mijn Tesla Model 3 in ontvangst mogen nemen in Tilburg.

Al met al een super tevreden klant!
Product Satisfaction
5/5
A

Alexander
07/29/2019 , Gelderland

3.0
Overall Satisfaction Rating

Het eerste contact en de start verliepen erg goed. De credit check verliep snel. Contract liet even op zich wachten. Auto is keurig afgeleverd. Keurig contact door Marc Vrielink. Alle vragen direct beantwoord. Hij snapt hoe belangrijk klantcontact is

Ondanks grote tevredenheid met de auto kreeg ik 2 weken na levering een opdracht op Bonaire voor een jaar aangeboden. Goed op weg geholpen door Marc met betrekking tot de release. Ik had binnen een week 6 gedesinteresseerde kandidaten. De eerste kandidaat kwam gelijk door de credit check en toen stagneerde de boel. Contractbeheer liet keer op keer niets van zich horen. Ondertussen moest ik al naar Bonaire en mijn buurvrouw heeft gelukkig de auto overgedragen. De nieuwe leasekandidaat haakte bijna af door het getreuzel.

Nu ruim een maand later wacht ik nog op een bericht of alles is goed gegaan in de overdracht en wacht ik nog steeds op een eindafrekening waarbij ik nog een voorgeschoten maand tegoed heb.

Het is dat in de aanloop naar de lease alles goed ging en dat er een aantal serieuze mensen werken bij Minstergreen anders had ik 1 ster gegeven. Ik neem zeker weer een Tesla wanneer ik weer terug in Nederland ben maar ik denk niet meer bij Mistergreen.

Groeten,
Alexander Hammer
Product Satisfaction
3/5
CustomerService
3/5
J

J D.
07/28/2019 , Noord-Holland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Goede website. Alles snel geregeld. 10 dagen tussen bestelling en geleverde auto.
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
D

Diego M.
07/27/2019 , Zuid Holland

4.0
Overall Satisfaction Rating

Great service. Fast and friendly
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
W

Willem
07/26/2019 , Noord Holland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Mistergreen heeft een direct en persoonlijke aanpak richting de klanten en een no-nonsense werkwijze als het om hun diensten gaat; eenvoudig en duidelijk.

Vanaf de eerste contact werd ik direct geholpen door een eindverantwoordelijke beslissingsnemer en konden wij direct zakendoen. Ik kreeg snel het gevoel dat ik een 'oude vertrouwde klant' was. Geen stoffige procedures en regeltjes zoals bij andere leasemaatschappijen, gewoon direct aan de bak, en met een glimlach ;-)

De financiële beoordeling was snel geregeld en de leasecontract van twee bedrijfsautos was direct goedgekeurd. Wij rijden nu elektrisch en zijn klaar voor de toekomst. Dank Mistergreen!

Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
P

Peter
07/26/2019 , Boxtel

5.0
Overall Satisfaction Rating

De bereidheid om oplossing te vinden voor het leasen van een Tesla is super!
Wanneer er een probleem is staan ze aan de zijde van de klant. Zijn er goed bereikbaar en bellen altijd terug.

Ik ben gewisseld van werkgever. Zonder enig probleem kon mijn Tesla en de mooie afspraak die ik hieromheen had worden meegenomen naar de nieuwe. Dit is echt meedenken!!!

Ik had een dakdragers nodig voor de auto. Deze kon ik de volgende ochtend al ophalen bij het kantoor. Perfect geregeld.
Kortom, ik vind dit een hele fijne leasemaatschappij met snelle korte lijnen.
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
R

Rob
07/26/2019 , Zuid Holland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Na het bezoeken van de site contact gehad met een medewerker van Mistergreen, deze heeft mij op zeer goede en vriendelijke wijze verder op weg geholpen. De uitleg was zeer duidelijk en dit heeft geleid tot een definitieve bestelling van de auto. Binnen enkele dagen was de bestelling afgerond. Dus perfecte service!!!
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
A

Alex
07/26/2019 , Gelderland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Duidelijke to-the-point communicatie.
Zeer vlotte opvolging aan verzoeken.
Product Satisfaction
5/5
A

Arthur
07/26/2019

4.0
Overall Satisfaction Rating

Erg tevreden over telefonisch en mailcontact met klantenservice. Auto moet nog geleverd worden, dus over tevredenheid geleverde producten is het te vroeg om iets zinnigs te zeggen. Verbetering is mogelijk voor de chatfunctie op de website, waar erg laat (of überhaupt niet) op gereageerd wordt.
Product Satisfaction
4/5
CustomerService
4/5
J

Jan W.
07/26/2019 , Noord Brabant

4.0
Overall Satisfaction Rating

Het contact met MisterGreen is prettig en alert en leidt altijd tot een antwoord op oplossing.
Product Satisfaction
4/5
CustomerService
4/5
P

Peter
07/25/2019 , Zuid Holland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Eenvoudige bestelprocedure en prima geholpen na een vraag om meer info. Ook een aanpassing op een reeds bestaand contract is uitstekend geregeld.
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
E

Elbert
07/25/2019 , Noord Brabant

5.0
Overall Satisfaction Rating

Prima service, het vereenvoudigen van de procedure heeft goed geholpen.
Duidelijke instructies en transparante informatie. En natuurlijk een mooie prijsstelling.
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
R

Ruud
07/25/2019 , Drenthe

5.0
Overall Satisfaction Rating

Super vriendelijk ontvangen door enthousiaste medewerkers. Kregen het gevoel van welkom bij de familie. Goede uitleg en ondersteuning bij de keuze van de auto en waar mogelijk alle ondersteuning gekregen bij het moeilijk te verkrijgen contact met Tesla.

Uiteindelijk dus lid geworden van de familie!
Product Satisfaction
4/5
CustomerService
5/5
H

Holly
07/25/2019 , Noord Holland

5.0
Overall Satisfaction Rating

Erg vriendelijk en efficiënt.
Product Satisfaction
5/5
Loading Page Animation

See more mistergreen.nl Reviews

Visit mistergreen.nl ►