mistergreen.nl Reviews

4.2 Overall Satisfaction Rating

Based on 131 Ratings

5
70 (53.4%)
4
36 (27.5%)
3
11 (8.4%)
2
8 (6.1%)
1
6 (4.6%)
70 5 stars in a row

Product Satisfaction

4.2 Average

5
(73)
4
(34)
3
(11)
2
(5)
1
(8)

Customer Service

4 Average

5
(50)
4
(25)
3
(9)
2
(2)
1
(11)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

mistergreen.nl

M

Marco
08/12/2019 , Gelderland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Voor Tesla de beste leasemaatschappij die er is. Weten zeer flexibel om te gaan met alle wisselingen die een dynamisch bedrijf als Tesla met zich mee brengt. Denken mee met de klant en komen met passende oplossing. Top bedrijf."
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
J

Julian
08/06/2019 , Zuid-Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"super. Bijvoorbeeld feit dat bandenwissel thuis of op kantoor kan plaatsvinden, alsmede omdat er onderhoud wordt gepleegd aan de auto."
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
G

Gijs
08/05/2019 , Noord-Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Fijne service, snel en zonder gedoe!"
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
A

a
07/29/2019 , Utrecht

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Over het algemeen goed en efficient geholpen. Alleen een aanpassing van de leaseperiode achteraf viel een beetje tussen wal en schip en duurde lang voordat het werd opgepakt. "
Product Satisfaction
4/5
J

Jeffrey
07/29/2019 , Overijssel

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Ik heb een geweldige service ervaren. Op de mail werd kundig en erg snel gereageerd. Twee dagen na betaling heb ik mijn Tesla Model 3 in ontvangst mogen nemen in Tilburg. Al met al een super tevreden klant! "
Product Satisfaction
5/5
J

J D.
07/28/2019 , Noord-Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Goede website. Alles snel geregeld. 10 dagen tussen bestelling en geleverde auto. "
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
A

Alex
07/26/2019 , Gelderland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Duidelijke to-the-point communicatie. Zeer vlotte opvolging aan verzoeken."
Product Satisfaction
5/5
W

Willem
07/26/2019 , Noord Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Mistergreen heeft een direct en persoonlijke aanpak richting de klanten en een no-nonsense werkwijze als het om hun diensten gaat; eenvoudig en duidelijk. Vanaf de eerste contact werd ik direct geholpen door een eindverantwoordelijke beslissingsnemer en konden wij direct zakendoen. Ik kreeg snel het gevoel dat ik een 'oude vertrouwde klant' was. Geen stoffige procedures en regeltjes zoals bij andere leasemaatschappijen, gewoon direct aan de bak, en met een glimlach ;-) De financiële beoordeling was snel geregeld en de leasecontract van twee bedrijfsautos was direct goedgekeurd. Wij rijden nu elektrisch en zijn klaar voor de toekomst. Dank Mistergreen! "
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
R

Rob
07/26/2019 , Zuid Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Na het bezoeken van de site contact gehad met een medewerker van Mistergreen, deze heeft mij op zeer goede en vriendelijke wijze verder op weg geholpen. De uitleg was zeer duidelijk en dit heeft geleid tot een definitieve bestelling van de auto. Binnen enkele dagen was de bestelling afgerond. Dus perfecte service!!!"
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
P

Peter
07/26/2019 , Boxtel

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"De bereidheid om oplossing te vinden voor het leasen van een Tesla is super! Wanneer er een probleem is staan ze aan de zijde van de klant. Zijn er goed bereikbaar en bellen altijd terug. Ik ben gewisseld van werkgever. Zonder enig probleem kon mijn Tesla en de mooie afspraak die ik hieromheen had worden meegenomen naar de nieuwe. Dit is echt meedenken!!! Ik had een dakdragers nodig voor de auto. Deze kon ik de volgende ochtend al ophalen bij het kantoor. Perfect geregeld. Kortom, ik vind dit een hele fijne leasemaatschappij met snelle korte lijnen."
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
R

Roel
07/25/2019 , Noord-Brabant

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Zowel tijdens het offertetraject, als tijdens de bestelling en in de afhandeling van mijn bestelling erg goed en persoonlijk contact gehad met MisterGreen. MisterGreen is proactief, denkt mee en is klantvriendelijk. Een zeer prettige ervaring!"
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
E

Erik
07/25/2019 , Zuid-Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Snelle reacties op vragen. Nette leaseprijs"
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
J

Jaak
07/25/2019 , Veestraat Helmond

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Prime en adequaat contact. Komen afspraken na"
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
P

Peter
07/25/2019 , Zuid Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Eenvoudige bestelprocedure en prima geholpen na een vraag om meer info. Ook een aanpassing op een reeds bestaand contract is uitstekend geregeld. "
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
M

Marcel
07/25/2019 , Gelderland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Heldere en duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Er wordt snel gereageerd op vragen. Gewoon zoals het hoort!"
Product Satisfaction
5/5
R

Ruud
07/25/2019 , Drenthe

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Super vriendelijk ontvangen door enthousiaste medewerkers. Kregen het gevoel van welkom bij de familie. Goede uitleg en ondersteuning bij de keuze van de auto en waar mogelijk alle ondersteuning gekregen bij het moeilijk te verkrijgen contact met Tesla. Uiteindelijk dus lid geworden van de familie!"
Product Satisfaction
4/5
CustomerService
5/5
K

Klaas J.
07/25/2019 , Zuid Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Een kordate en effectieve service. Zeer heldere uitwisseling van informatie. Ik ben een Lean professional, en herken dit in jullie werwijze! Verbeterpunt: Eerder informeren over rijvaardigheidscursus ivm eigen risico. Was ik niet van op de hoogte / over het hoofd gezien."
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
M

Michael
07/25/2019 , Noord-Brabant

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Echt superservice gehad! Tesla model 3 besteld. Snel contact met me opgenomen en alles heel snel en goed geregeld. Goede aftersales gehad en zelfs af en toe een berichtje met de vraag hoe de wagen bevalt. Aanbevolen bij wat vrienden en die hebben ook meteen bij Mister Green besteld. Een voorbeeld van voor veel bedrijven qua klantenreis! Ga zo door! Top! "
Product Satisfaction
5/5
CustomerService
5/5
M

Maarten
07/25/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Duidelijke korte lijntjes. Voelt persoonlijk; alles zeer snel geregeld."
Product Satisfaction
5/5
M

Marielle
07/25/2019 , Noord Holland

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Na een aantal offertes te hebben ontvangen, bood mistergreen.nl de mogelijheid om een proefrit te maken in de door mij gewenste Tesla. Ik werd thuis opgehaald en heb uitleg gekregen over de auto waarna ik zelf een stuk kon rijden. Al met al ben ik heel blij met mijn besluit om een Tesla te gaan rijden. En ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van mistergreen.nl. Als ik vragen heb worden deze snel beantwoord en daarnaast word ik altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. "
Product Satisfaction
5/5
Loading Page Animation

See more mistergreen.nl Reviews

Visit mistergreen.nl ►