gulvsliperen.no Reviews

About this Company

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

Filter

183 Verified Customer Reviews

183 Customer Ratings and Reviews

Shopper Approved collects trusted reviews from customers who have made a verified purchase.

5.0

Overall Star
Rating

5 Shopper Approved - Review Star
178
(97.3%)
4 Shopper Approved - Review Star
5
(2.7%)
3 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)
2 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)
1 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)

Customer Service
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
6
4 Shopper Approved - Review Star
0
3 Shopper Approved - Review Star
0
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
Would Recommend
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
141
4 Shopper Approved - Review Star
2
3 Shopper Approved - Review Star
0
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
Would Buy Again
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
137
4 Shopper Approved - Review Star
5
3 Shopper Approved - Review Star
1
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
SHOW DETAILS

5-star reviews
100+

5-star reviews

6 years collecting reviews

About this Company

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

Filter
E
Shopper Approved - Verified Customer Espen E.
02/28/2020

Veldig ryddig firma. Leverer det vi er blitt enige om, kommer til avtalt tid, effektive og hyggelige. Gulvene ble veldig fine. Satte også stor pris på tips til rengjøring av gulvene.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

P
Shopper Approved - Verified Customer Per R.
02/26/2020

Vi er veldig fornøyd med sliping og lakking av våre eikeparkettgulv. Resultatet er meget bra, gulvet er som nytt, om ikke bedre! Hele prosessen var også god, fra befaring via pristilbud, orientering underveis og avsluttende fakturering. Punktlighet, fremdrift som avtalt, minimalt med støv og god koordinering med malerfirma var også utmerket.
I tillegg: Ros for flotte, informative nettsider. Vi anbefaler dere gjerne til andre!
Mvh Anne og Per Rygh

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

L
Shopper Approved - Verified Customer Lars R.
02/17/2020

Super fornøyde med både oppfølging & jobb

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

I
Shopper Approved - Verified Customer Ivar V.
02/15/2020

This has been an excellent experience from the start with good advice to a finished oak floor which has the finish we dreamed of. We can fully recommend Johansen & Sønn!!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

M
Shopper Approved - Verified Customer Mari J.
02/08/2020

Topp kvalitet. Punktlig og nøyaktig.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

L
Shopper Approved - Verified Customer Libe R.
01/29/2020

Eivind og teamet hans har gjort en strålende jobb. De er hyggelige og kunnskapsrike. Presise, effektive og har fulgt opp underveis på en flott måte. Grundige forberedelser, kjempeservice i forkant av valg av behandlingsmetode og fargevalg. Tålmodige med hensyn til at jeg var usikker på valg av behandlingsform. Kanskje ikke de rimeligste, men det får man igjen for i kvalitet. Gulvene skal jo vare også! Jeg er rett og slett kjempefornøyd og vil definitivt bruke dem igjen.

Hilsen Libe

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

J
Shopper Approved - Verified Customer Joakim K.
01/04/2020

Vi fikk slipt og behandlet en lakkert tretrapp og et nytt Dinesen gulv. Punktlighet, service og sluttresultat var utmerket!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

L
Shopper Approved - Verified Customer Lars-Morten L.
12/25/2019

Gulvet vårt er heltre eikegulv fra midten av 1930 årene. Gulvsliperne gjorde en strøken jobb, uten å skade verken lister eller karmer. Det er nå 2 år siden slipen og behandlingen ble utført, og resultatet er like fint.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
12/18/2019

Johansen & Sønn leverte til avtalt tid, til avtalt pris og gulvene så helt nye ut når de var ferdige. Hyggelige folk som følger opp og raske tilbakemeldinger. Anbefaler dem på det høyeste.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
11/28/2019

Høy kvalitet, raskt gjennomført og god kommunikasjon.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

M
Shopper Approved - Verified Customer Marianne S.
11/15/2019

Vi brukte Johansen & sønn til å slipe, pigmentere og lakkere et gammelt furugulvet. De var ryddige og effektive. I tillegg hadde de kort responstid og var flinke til å svare på spørsmål. Resultatet ble meget bra! Anbefales.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
4/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Astrid N.
11/04/2019

Jeg er strålende fornøyd med arbeidet som ble gjort på mitt gulv og kjøkkenbenk.
Jeg anbefaler Johansen & Sønn gulvsliperi på det varmeste.
Profesjonelt gjennomført til avtalt tid og god oppfølging under hele prosessen!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

I
Inger-Anne
09/24/2019

Gulvsliperen har slipt og lakkert 37 kvm hos meg. Det er en glede å åpne døren og møte en lys og fin entre/ gang inn til kjøkken/stueområdet. Jeg er veldig fornøyd. Hyggelig og fleksibelt samarbeid og faglig dyktighet.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

E
Shopper Approved - Verified Customer Elin V.
09/21/2019

Pålitelig,effektivt og grundig.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
08/29/2019

Litt ventetid på grunn av høysesong, men det var verdt å vente på. Når arbeidet først kom i gang gikk det fort. Meget høy kvalitet på utførelsen og sluttresultatet.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

W
Shopper Approved - Verified Customer Wenche W.
08/20/2019

Gulvet ble som nytt og jeg er veldig fornøyd.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

E
Elisabeth A.
08/20/2019

We are very satisfied with the result, ending with woxing the surface. The floors look lovely.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

I
Shopper Approved - Verified Customer Ingunn R.
08/07/2019

Etter sliping og lakking ble gulvene som nye. Veldig fornøgd med Johansen & Sønn gulvsliperi, de møtte opp til avtalt tid og fulgte opp i etterkant om jeg ble fornøgd. Godt håndverk. Vil bruke de igjen på de gulvene som står igjen.
Mvh Ingunn

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

T
Shopper Approved - Verified Customer Tove B.
08/07/2019

Jeg vil anbefale Johansen & Sønn gulvsliperi på det varmeste. Gulvet ble helt som nytt, de var lett å kommunisere med og svarte kjapt på forespørsel. Vi er meget fornøyd

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

S
Shopper Approved - Verified Customer Svein-Olav L.
08/07/2019

Hei
Vi har benyttetJohansen og sønn gulvsliperi AS. De har gjort en fin jobb til avtalt tid og pris. Vi er kjempefornøyd.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

Why Trust Verified Reviews?

Verified Reviews are real, authentic reviews collected from actual paying customers, using Shopper Approved's Verified Review Platform. When reviews are Verified by Shopper Approved, you know that you can trust them to make better buying decisions.

Unverified Reviews on the other hand, are reviews collected by Open Review platforms that allow anyone to leave a review, without any validation or proof of purchase. Unfortunately, most reviews you read online are Unverified Reviews, and can't be trusted.

As a consumer, here's how you can tell the difference:

Verified Reviews from Verified Review Platforms like Shopper Approved, have much higher review counts and higher overall Star ratings, because they attempt to collect reviews from every single paying customer.

Unverified Reviews from Open Review Platforms, tend to have much lower review counts and more negative Star ratings, because people with bad experiences are primarily those who leave reviews. This often creates a misleading, inaccurate portrayal of a companies true reputation.

So, when searching for Verified Reviews, look for the name you know you can trust. Shopper Approved.

Are you a Business?

See What Shopper Approved
Can Do For You

Inactive Business
Website

© 2024 ShopperApproved.com. All rights reserved. Learn more about Shopper Approved.

This Shopper Approved Customer Rating and Review Certificate was generated using independent survey information gathered by Shopper Approved, LLC © 2024