gulvsliperen.no Reviews

About this Company

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

Filter

183 Verified Customer Reviews

183 Customer Ratings and Reviews

Shopper Approved collects trusted reviews from customers who have made a verified purchase.

5.0

Overall Star
Rating

5 Shopper Approved - Review Star
178
(97.3%)
4 Shopper Approved - Review Star
5
(2.7%)
3 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)
2 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)
1 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)

Customer Service
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
6
4 Shopper Approved - Review Star
0
3 Shopper Approved - Review Star
0
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
Would Recommend
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
141
4 Shopper Approved - Review Star
2
3 Shopper Approved - Review Star
0
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
Would Buy Again
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
137
4 Shopper Approved - Review Star
5
3 Shopper Approved - Review Star
1
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
SHOW DETAILS

5-star reviews
100+

5-star reviews

6 years collecting reviews

About this Company

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

Filter
G
Geir H.
08/08/2020

Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort. Spesielt overrasket ble vi over at det ikke var noe støv i huset etter at slipingen var gjennomført.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5
Customer Service
5/5

M
Shopper Approved - Verified Customer Marianne
07/25/2020

Vi er veldig fornøyd med Johansen og sønn, proff og hyggelig oppfølging fra start til slutt, og utrolig flott resultat. Anbefales!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

H
Shopper Approved - Verified Customer Heide T.
07/25/2020

Good

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

J
Shopper Approved - Verified Customer Jannicke B.
07/03/2020

Sømløst og effektivt. Oppstart og avslutning til avtalt tid. Liten knapt synlig kant i slipen i overgang til tilstøtende rom. Ellers perfekt ut fra hva jeg kan bedømme.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Bjørn-Ragnar Kjærnsmo
06/24/2020 , Oslo

Johansen & Sønn gulvsliperi kan anbefales. Andre oppdrag jeg fikk utført nå. Har nå fått slipt tre gulv.
Alle er blitt helt perfekte. Første gulvet har jeg oljet med trestjerners gulvolje hvit og lakket to lag med trestjerners mattlakk. Ble så fornøyd med resultatet at det skal jeg også utføre på de to andre rommene.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
06/16/2020

Hyggelig og grundig befaring. Punktlig oppfølging og gjennomføring av avtalt arbeid. Høy kvalitet på resultatet. Topp utførelse. Anbefales på det varmeste!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Unni Røe
06/15/2020

Gulvet ble nydelig. Alt har fungert strålende i kontakten med dere. Vi satte stor pris på at dere kunne gjøre jobben så raskt. Vi er også takknemlige for gode råd for at gulvet skal fortsette å være fint i framtiden.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5
Customer Service
5/5

P
Shopper Approved - Verified Customer Pia S.
06/14/2020

Jeg har hatt den store gleden av å ha Gulvsliperen i min nyinnkjøpte leilighet. De har slipt to rom, kjøkken og gang. Null problemer med avtaler og tider. Perfekt slipte gulv, miljøvennlig og støvfritt! Rekommanderes på det varmeste!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

K
Shopper Approved - Verified Customer Kristin V.
06/09/2020

Hei! Vi er veldig fornøyde med vårt nye gulv. Kontakten har vært ryddig, arbeidet ble utført som avtalt og resultatet ble veldig bra. Anbefales på det varmeste!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
06/08/2020

Gulvene ble veldig fine, jeg ble godt fulgt opp fra begynnelse til slutt, og hele prosessen var en svært positiv opplevelse!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

O
Shopper Approved - Verified Customer Olav G.
05/30/2020

Veldig fornøyd. Det overgikk våre forventninger. Veldig profesjonelle og ordentlige arbeidere som leverte utover det man kan vente. Gulvene ble flotte, hele huset fikk et løft. Det er nesten ikke noe lukt etterpå. Alt det disse arbeiderne har vært med på og har gjort har gått som smurt. Man sitter igjen med en god følelse av å ha gjort et riktig valg.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

R
Richardo
05/20/2020 , Oslo

Fra befaring av Eivind til arbeid utført av Martin, så var gutta proffe.
Resultatet reddet gulvet mitt som var over 130 år gammelt.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

J
Shopper Approved - Verified Customer Johan B.
05/15/2020 , Oslo

Vi kan varmt anbefale Johansen&Søn Gulvsliperi. Vårt 30 år gamle parketgulv har blitt som ny. Utrolig flott finish. Hyggelige og dyktige håndverkere som er til å stole på. Her er det mye kvalitet for pengene. De har tenkt på alle detaljer, alt fra å redusere støv, til sikker oppbevaring av nøkler, og ferdig levert til avtalt tid. Vi er strålende fornøyde! Takk for et meget bra resultat.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5
Customer Service
5/5

S
Shopper Approved - Verified Customer Simen B.
05/15/2020 , Oslo

Raskt, bra og til avtalt tid og pris. Veldig godt fornøyd med resultatet.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5
Customer Service
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
05/14/2020

Veldig bra utført arbeid. Gulvet ble som nytt

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

E
Shopper Approved - Verified Customer Eirik Y.
05/08/2020

Godt gjennomført prosjekt - både ift fremdrift og kvalitet!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
03/31/2020

Utrolig bra service, helt fra befaringen og til avsluttet prosjekt. Alt har vært ryddig og behagelig å forholde seg til. I tillegg ble sluttproduktet utrolig flott. Vi kom tilbake til nydelige gulv, støvsuget så flott og ikke ikke et eneste støvkorn fra pussingen lå igjen. Vi er utrolig fornøyde med hele prosessen, og har anbefalt de videre til venner og kjente som vurderer å få utført tilsvarende arbeid.

Takk for de fine gulvene våre!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Øyvind Myklatun
03/20/2020

Vi er veldig fornøyd med at vi valgte Johansen & Sønn Gulvsliperi AS. Vi har erfaring med sliping av gulv fra tidligere prosjekter, og ingen har tidligere levert en like god jobb. Vi fikk god informasjon gjennom hele prosessen og god veiledning når det gjaldt valg av behandling. Hvis du vil være sikker på et godt resultat er disse folkene et godt valg. En spesiell takk rettes til Martin som gjorde en helt fantastisk jobb med gulvene våre!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

C
Shopper Approved - Verified Customer Christina L.
03/08/2020

Hyggelig og proff levering fra start til slutt!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
03/05/2020

Veldig god service og gode råd.
Høy kompetanse på det de driver med.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

Why Trust Verified Reviews?

Verified Reviews are real, authentic reviews collected from actual paying customers, using Shopper Approved's Verified Review Platform. When reviews are Verified by Shopper Approved, you know that you can trust them to make better buying decisions.

Unverified Reviews on the other hand, are reviews collected by Open Review platforms that allow anyone to leave a review, without any validation or proof of purchase. Unfortunately, most reviews you read online are Unverified Reviews, and can't be trusted.

As a consumer, here's how you can tell the difference:

Verified Reviews from Verified Review Platforms like Shopper Approved, have much higher review counts and higher overall Star ratings, because they attempt to collect reviews from every single paying customer.

Unverified Reviews from Open Review Platforms, tend to have much lower review counts and more negative Star ratings, because people with bad experiences are primarily those who leave reviews. This often creates a misleading, inaccurate portrayal of a companies true reputation.

So, when searching for Verified Reviews, look for the name you know you can trust. Shopper Approved.

Are you a Business?

See What Shopper Approved
Can Do For You

Inactive Business
Website

© 2024 ShopperApproved.com. All rights reserved. Learn more about Shopper Approved.

This Shopper Approved Customer Rating and Review Certificate was generated using independent survey information gathered by Shopper Approved, LLC © 2024