gulvsliperen.no Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 120 Ratings

5
116 (96.7%)
4
4 (3.3%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)
100+

Recommend This Company

5 Average

5
(78)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

4.9 Average

5
(76)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

gulvsliperen.no

About Us

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

H

Henrik O.
5 days ago

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi hadde egentlig tenk å legge nye gulv fordi de gamle var stygge, slitte og hakkete. Vi ga sliping en sjanse likevel, og er strålende fornøyd med resultatet. Gulvene ser finere ut enn da de var nye og slipeprosessen var stille og støvfri. På toppen av det hele er dette mye mer miljøvennlig enn å legge nytt. Og billigere blir det også. Fem stjerner!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
V

Viktoria K.
1 week ago

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jeg anbefaler Johansen & Sønn gulvsliperi AS på det varmeste. Hyggelig telefonbefaring og rask og flott utført jobb. Mvh Viktoria"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
M

Margrethe E.
1 week ago

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi har benyttet Johansen & Sønn til sliping, luting og såpebehandling av gulv i et verneverdig hus. Vi er strålende fornøyd med resultatet, og ikke i tvil om at vi vil bruke Johansen videre. Eivind er presis, kunnskapsrik og gir god service. Anbefales! Hilsen Margrete & Trond"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Jan C.
2 weeks ago , Bærum

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Gulvsliper'n forvandlet slitte, tregulv (både gran og furu) til lyse, pene gulv. Hyggelig og behjelpelige ansatte i alle ledd. Vi vurderte å legge nye gulv, men angrer ikke på at vi gikk for å slipe de gamle. Anbefales! "
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Thorill B.
06/15/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Takk for supergod jobb med gulvet. Det ble bare kjempebra!! Hyggelige folk og kjempeflinke til å jobb. Tusen takk. Thorill"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
S

Silje M.
06/15/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jeg er kjempe fornøyd! Veldig hyggelig befaring, ryddig og rask prosess, og veldig bra resultat. Servicen har vært helt topp og jeg ville absolutt anbefalt dem videre."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
S

Sigrid &.
04/29/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"God informasjon til kunden hele veien i prosessen fra første kontakt til oppdraget var ferdig. Seriøsitet hele veien. Veldig bra resultat til slutt, også. Absolutt akseptabel pris."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
04/23/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Veldig bra jobb. Gulvet ble som nytt! De kom til den avtalte tiden og fakturaen var på avtalt beløp. Anbefales på det varmeste!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
K

Kari, O.
03/21/2019 , Oslo

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Profesjonelt gjennomført, topp service og nydelig resultat. Å slipe og behandle original eikeparkett er ikke for hvem som helst, men her var alt i trygge hender. Anbefales!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
M

Mette E.
03/11/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Gulvene er som nye etter sliping. Vi er veldig fornøyde med prosessen. Arbeidet ble utført på tiden, som avtalt og med god oppfølging underveis. Takk for hjelpen!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
G

Gudmundur J.
02/13/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Praktisk og effektivt med befaring via iPhone for å vurdere omfang og tilstand. Oppmøte til presis tid ihht. avtale. God kvalitet på sliping og patina, kan absolutt anbefales ! Gudmundur Jonsson Arkitekt."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Torill S.
02/07/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Gulvet ble veldig fint og overflaten silkemyk etter hardvoksbehandling. Veldig fornøyd med slipingen, jevnt og pent selv om gulvet var slitt og gammelt. Ellers er jeg fornøyd med raske tilbakemeldinger og god service. Mvh Torill"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anne B.
02/07/2019

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Da har vi endelig flyttet inn med flott nyslipt eikeparkett. Lysnet i hvit tone. Føler at det har vært en god prosess. God informasjon og oppfølging. Moderne bestillersystem. Jevnt og pent. Gulvene fikk prøvd seg under innflyttingen. Har tålt litt slafs og snø. Like fine. Men, sorte skosåler er ikke love å bruke her. Anne Brit, Oslo"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5

Public Comment

Hei, Torill. Takk for god tilbakemelding. I vår nettbutikk kan du finne spesiallagde renholdsmidler for akkurat din gulvbehandling som også tar merker etter skosåler om det skulle trengs :) Se https://gulvbutikken.no
N

Nils-Jørgen F.
12/13/2018 , Norwsy

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Fornøyd med enkelhet og rask levering og godt resultat"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Tori N.
11/12/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi kan anbefale Johansen & sønn Gulvsliperi AS på det varmeste. De gjorde en utmerket jobb og kommunikasjonen underveis var upåklagelig. De fulgte oss tett opp i prosessen og gjorde jobben til vår fulle tilfredshet."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anne-Regine B.
10/28/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Rask befaring med gode anbefalinger. Gulvene ble helt suverene og knirk ble supert utbedret. Jobben ble gjort i henhold til avtale. Godt for meg som oppdragsgiver."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
K

Kjartan P.
10/24/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet utført av dere. Våre gamle slitne gulv har blitt helt nydelige! Virkelig imponert over profesjonalitet og ryddighet fra start til slutt. Hyggelige folk på kontor og i felt. Anbefales!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
B

Bente K.
10/22/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Veldig fornøyd med godt utført arbeid. Kom hjem til et så og si støvfritt hus og et flott gulv og trapp. Johansen&sønn anbefales"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
10/14/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Veldig fornøyd med resultatet! Selv med noe forsinket start (som vi fikk beskjed om dagen før ), ble gulvet ferdigstilt til avtalt tid"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

jarodland
09/19/2018 , Norway

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Det var en trivelig kar som gjorde jobben hos oss. Han kom til avtalt tid. Sliping første dag, to strøk lakk dag to og toppstrøk tredje dag, i alt nesten 50 kvm. Firmaet kan varmt anbefales. J A R"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5

See more gulvsliperen.no Reviews

Visit gulvsliperen.no ►