gulvsliperen.no Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 173 Ratings

5
168 (97.1%)
4
5 (2.9%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)
100+ 5 stars in a row

Customer Service

5 Average

5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Recommend This Company

5 Average

5
(131)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

5 Average

5
(128)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

gulvsliperen.no

About Us

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

K

Kjartan
3 days ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Super oppfølging før, under og etterpå. Resultatet ble fantastisk. Etter 3-4 dager ble et gammelt slitt gulv som nytt igjen. Anbefales.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anne U.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Johansen & Sønn slipte vår brun-oransje parkett på 2-3 dager. Veldig fornøyd med nye, lyse gulv. Mye billigere og mer effektivt enn å måtte legge nytt. Anbefales!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
K

Kjetil S.
3 weeks ago , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Hele prosessen fra forespørsel til ferdig utført arbeid har vært over all forventning og helt optimalt. Kombinasjonen av teknologi, oppfølging, kompetanse og kvalitet i arbeidet er det beste jeg har opplevd. Denne leverandøren kan jeg absolutt anbefale!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
H

Hans O.
12/18/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Bestillingen gikk kjempebra og de gutta som kom og slipte gulvet og lakka og sånt gjorde en helt super jobb.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
H

Hjemmets K.
12/12/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

https://www.facebook.com/103932166351445/posts/3595138330564127/
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
H

Hilde W.
11/14/2020 , Eiksmarka

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Super oppfølging, kjempegod og hyggelig service og flott utført jobb hjemme hos oss. Gulvene våre ble fantastisk fine! Dersom du vurderer å slipe gulvene dine, kan du trygt velge Johansen og Sønn til jobben.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
CustomerService
5/5
G

Gerhard M.
11/01/2020 , OK

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Dette firma kan jobben sin.Slipingen av stuegulvet og kjøkkengulvet var meget proff. Neste år skal jeg slipe flere gulv og uten tvil velger jeg igjen samme firma.Utrolig bra jobb-og ikke minst meget hyggelige menesker.Jeg anbefaler dette firma på det ytterste.
Gerhard Müller - Hagan
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
CustomerService
5/5
V

Vebjørn T.
10/19/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Jeg ble alltid møtt med en positiv og løsningsorientert holdning hver gang det var noe jeg lurte på eller trengte. Anbefales!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
10/01/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Fint gjennomført arbeid og flott resultat. Hyggelige, nøye og ryddige folk.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
V

Vigdis B.
09/13/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Verry satisfyed with the work.they did a beatiful work.i will have this firm to make my slipingroom allso.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Loading Page Animation

See more gulvsliperen.no Reviews

Visit gulvsliperen.no ►