gulvsliperen.no Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 110 Ratings

5
106 (96.4%)
4
4 (3.6%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)
100+

Recommend This Company

5 Average

5
(68)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

4.9 Average

5
(66)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

gulvsliperen.no

About Us

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

G

Gudmundur J.
3 days ago

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Praktisk og effektivt med befaring via iPhone for å vurdere omfang og tilstand. Oppmøte til presis tid ihht. avtale. God kvalitet på sliping og patina, kan absolutt anbefales ! Gudmundur Jonsson Arkitekt."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Torill S.
1 week ago

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Gulvet ble veldig fint og overflaten silkemyk etter hardvoksbehandling. Veldig fornøyd med slipingen, jevnt og pent selv om gulvet var slitt og gammelt. Ellers er jeg fornøyd med raske tilbakemeldinger og god service. Mvh Torill"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anne B.
1 week ago

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Da har vi endelig flyttet inn med flott nyslipt eikeparkett. Lysnet i hvit tone. Føler at det har vært en god prosess. God informasjon og oppfølging. Moderne bestillersystem. Jevnt og pent. Gulvene fikk prøvd seg under innflyttingen. Har tålt litt slafs og snø. Like fine. Men, sorte skosåler er ikke love å bruke her. Anne Brit, Oslo"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5

Public Comment

Hei, Torill. Takk for god tilbakemelding. I vår nettbutikk kan du finne spesiallagde renholdsmidler for akkurat din gulvbehandling som også tar merker etter skosåler om det skulle trengs :) Se https://gulvbutikken.no
N

Nils-Jørgen F.
12/13/2018 , Norwsy

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Fornøyd med enkelhet og rask levering og godt resultat"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Tori N.
11/12/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi kan anbefale Johansen & sønn Gulvsliperi AS på det varmeste. De gjorde en utmerket jobb og kommunikasjonen underveis var upåklagelig. De fulgte oss tett opp i prosessen og gjorde jobben til vår fulle tilfredshet."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anne-Regine B.
10/28/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Rask befaring med gode anbefalinger. Gulvene ble helt suverene og knirk ble supert utbedret. Jobben ble gjort i henhold til avtale. Godt for meg som oppdragsgiver."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
K

Kjartan P.
10/24/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet utført av dere. Våre gamle slitne gulv har blitt helt nydelige! Virkelig imponert over profesjonalitet og ryddighet fra start til slutt. Hyggelige folk på kontor og i felt. Anbefales!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
B

Bente K.
10/22/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Veldig fornøyd med godt utført arbeid. Kom hjem til et så og si støvfritt hus og et flott gulv og trapp. Johansen&sønn anbefales"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
10/14/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Veldig fornøyd med resultatet! Selv med noe forsinket start (som vi fikk beskjed om dagen før ), ble gulvet ferdigstilt til avtalt tid"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

jarodland
09/19/2018 , Norway

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Det var en trivelig kar som gjorde jobben hos oss. Han kom til avtalt tid. Sliping første dag, to strøk lakk dag to og toppstrøk tredje dag, i alt nesten 50 kvm. Firmaet kan varmt anbefales. J A R"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
D

Dag H.
09/15/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"High Quality, good service,"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
R

Runa B.
08/23/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi er strålende fornøyd med arbeidet som ble gjort på vårt gulv og kjøkkenbenk. Flott resultat ! Vi gir fem stjerner på alle punkter, for arbeidets utførelse, resultat, punktlighet, service, personlig og hyggelig kontakt fra dag 1 og også for nyttig informasjonen i etterkant. Vi har allerede anbefalt firmaet videre og vil fortsette med det :-)"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Johanna B.
08/16/2018 , Oslo

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Hei Eivind, Gulvet ble kjempefint. Vi er veldig fornøyd. Deres ansatte jobbet raskt og nøye. Det var et godt råd du ga oss mht. å koste på oss en ekstra behandling med mattlakk. Kort og godt en god kundeopplevelse. "
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anne B.
08/16/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Tusen takk for det flotte resultatet! Parketten som ble lagt for over 25 år siden ble som ny og lys som opprinnelig. Små skader I parketten ble fint reparert. I dethele veldig behagelig og profesjonelt utført fra begynnelse til slutt."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
I

Ingrid F.
08/16/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vår slitte parkett i rekkehus fra tidlig 60-tall er blitt som nesten ny, ihvertfall utrolig fin!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
H

Harald J.
08/03/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi er veldig fornøyde med Johansen & Sønn gulvsliperi. De gamle gulvene ble helt fantastiske! Arbeidet ble gjort til planlagt tid av hyggelige og serviceinnstilte arbeidere, og kommunikasjonen og servicen har vært upåklagelig hele veien."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
S

Steffen S.
07/30/2018 , Oslo

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Oppdraget ble utført nøyaktig etter avtalen og uten noe «om og men». Resultatet er upåklagelig! Jeg står gjerne som referanse. "
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Trygve K.
07/10/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Meget profesjonelt utført arbeid med meget vellykket resultat."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
07/06/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Tydelig kommunikasjon hele veien og resultatet ble utrolig bra. Veldig lite støv! Vi er kjempefornøyde og anbefaler Johansen & sønn gulvsliperi."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
O

Ola F.
06/24/2018

Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi pusset og lakkerte fire gulv i en gammel leilighet. Jobben ble utført som avtalt med topp resultat. 5 stjerner fra oss!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5

See more gulvsliperen.no Reviews

Visit gulvsliperen.no ►