gulvsliperen.no Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 164 Ratings

5
159 (97%)
4
5 (3%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)
100+ 5 stars in a row

Customer Service

5 Average

5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Recommend This Company

5 Average

5
(122)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

5 Average

5
(119)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

gulvsliperen.no

About Us

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

V

Vigdis B.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Verry satisfyed with the work.they did a beatiful work.i will have this firm to make my slipingroom allso.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
G

Geir H.
08/08/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort. Spesielt overrasket ble vi over at det ikke var noe støv i huset etter at slipingen var gjennomført.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
CustomerService
5/5
M

Marianne
07/25/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi er veldig fornøyd med Johansen og sønn, proff og hyggelig oppfølging fra start til slutt, og utrolig flott resultat. Anbefales!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
H

Heide T.
07/25/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Good
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Jannicke B.
07/03/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Sømløst og effektivt. Oppstart og avslutning til avtalt tid. Liten knapt synlig kant i slipen i overgang til tilstøtende rom. Ellers perfekt ut fra hva jeg kan bedømme.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
B

Bjørn-Ragnar K.
06/24/2020 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Johansen & Sønn gulvsliperi kan anbefales. Andre oppdrag jeg fikk utført nå. Har nå fått slipt tre gulv.
Alle er blitt helt perfekte. Første gulvet har jeg oljet med trestjerners gulvolje hvit og lakket to lag med trestjerners mattlakk. Ble så fornøyd med resultatet at det skal jeg også utføre på de to andre rommene.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
06/16/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Hyggelig og grundig befaring. Punktlig oppfølging og gjennomføring av avtalt arbeid. Høy kvalitet på resultatet. Topp utførelse. Anbefales på det varmeste!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
U

Unni R.
06/15/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Gulvet ble nydelig. Alt har fungert strålende i kontakten med dere. Vi satte stor pris på at dere kunne gjøre jobben så raskt. Vi er også takknemlige for gode råd for at gulvet skal fortsette å være fint i framtiden.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
CustomerService
5/5
P

Pia S.
06/14/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Jeg har hatt den store gleden av å ha Gulvsliperen i min nyinnkjøpte leilighet. De har slipt to rom, kjøkken og gang. Null problemer med avtaler og tider. Perfekt slipte gulv, miljøvennlig og støvfritt! Rekommanderes på det varmeste!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
K

Kristin V.
06/09/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Hei! Vi er veldig fornøyde med vårt nye gulv. Kontakten har vært ryddig, arbeidet ble utført som avtalt og resultatet ble veldig bra. Anbefales på det varmeste!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Loading Page Animation

See more gulvsliperen.no Reviews

Visit gulvsliperen.no ►