gulvsliperen.no Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 147 Ratings

5
142 (96.6%)
4
5 (3.4%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)
100+ 5 stars in a row

Recommend This Company

5 Average

5
(105)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

4.9 Average

5
(102)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

gulvsliperen.no

About Us

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

A

Anonymous Customer
6 days ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Utrolig bra service, helt fra befaringen og til avsluttet prosjekt. Alt har vært ryddig og behagelig å forholde seg til. I tillegg ble sluttproduktet utrolig flott. Vi kom tilbake til nydelige gulv, støvsuget så flott og ikke ikke et eneste støvkorn fra pussingen lå igjen. Vi er utrolig fornøyde med hele prosessen, og har anbefalt de videre til venner og kjente som vurderer å få utført tilsvarende arbeid.

Takk for de fine gulvene våre!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5

Øyvind M.
2 weeks ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi er veldig fornøyd med at vi valgte Johansen & Sønn Gulvsliperi AS. Vi har erfaring med sliping av gulv fra tidligere prosjekter, og ingen har tidligere levert en like god jobb. Vi fikk god informasjon gjennom hele prosessen og god veiledning når det gjaldt valg av behandling. Hvis du vil være sikker på et godt resultat er disse folkene et godt valg. En spesiell takk rettes til Martin som gjorde en helt fantastisk jobb med gulvene våre!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
C

Christina L.
4 weeks ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Hyggelig og proff levering fra start til slutt!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
03/05/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Veldig god service og gode råd.
Høy kompetanse på det de driver med.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
E

Espen E.
02/28/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Veldig ryddig firma. Leverer det vi er blitt enige om, kommer til avtalt tid, effektive og hyggelige. Gulvene ble veldig fine. Satte også stor pris på tips til rengjøring av gulvene.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
P

Per R.
02/26/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi er veldig fornøyd med sliping og lakking av våre eikeparkettgulv. Resultatet er meget bra, gulvet er som nytt, om ikke bedre! Hele prosessen var også god, fra befaring via pristilbud, orientering underveis og avsluttende fakturering. Punktlighet, fremdrift som avtalt, minimalt med støv og god koordinering med malerfirma var også utmerket.
I tillegg: Ros for flotte, informative nettsider. Vi anbefaler dere gjerne til andre!
Mvh Anne og Per Rygh
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
L

Lars R.
02/17/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Super fornøyde med både oppfølging & jobb
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
I

Ivar V.
02/15/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

This has been an excellent experience from the start with good advice to a finished oak floor which has the finish we dreamed of. We can fully recommend Johansen & Sønn!!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
M

Mari J.
02/08/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Topp kvalitet. Punktlig og nøyaktig.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
L

Libe R.
01/29/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Eivind og teamet hans har gjort en strålende jobb. De er hyggelige og kunnskapsrike. Presise, effektive og har fulgt opp underveis på en flott måte. Grundige forberedelser, kjempeservice i forkant av valg av behandlingsmetode og fargevalg. Tålmodige med hensyn til at jeg var usikker på valg av behandlingsform. Kanskje ikke de rimeligste, men det får man igjen for i kvalitet. Gulvene skal jo vare også! Jeg er rett og slett kjempefornøyd og vil definitivt bruke dem igjen.

Hilsen Libe
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Joakim K.
01/04/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi fikk slipt og behandlet en lakkert tretrapp og et nytt Dinesen gulv. Punktlighet, service og sluttresultat var utmerket!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
L

Lars-Morten L.
12/25/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Gulvet vårt er heltre eikegulv fra midten av 1930 årene. Gulvsliperne gjorde en strøken jobb, uten å skade verken lister eller karmer. Det er nå 2 år siden slipen og behandlingen ble utført, og resultatet er like fint.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
12/18/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Johansen & Sønn leverte til avtalt tid, til avtalt pris og gulvene så helt nye ut når de var ferdige. Hyggelige folk som følger opp og raske tilbakemeldinger. Anbefaler dem på det høyeste.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
11/28/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Høy kvalitet, raskt gjennomført og god kommunikasjon.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
M

Marianne S.
11/15/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi brukte Johansen & sønn til å slipe, pigmentere og lakkere et gammelt furugulvet. De var ryddige og effektive. I tillegg hadde de kort responstid og var flinke til å svare på spørsmål. Resultatet ble meget bra! Anbefales.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
4/5
A

Astrid N.
11/04/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Jeg er strålende fornøyd med arbeidet som ble gjort på mitt gulv og kjøkkenbenk.
Jeg anbefaler Johansen & Sønn gulvsliperi på det varmeste.
Profesjonelt gjennomført til avtalt tid og god oppfølging under hele prosessen!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
I

Inger-Anne
09/24/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Gulvsliperen har slipt og lakkert 37 kvm hos meg. Det er en glede å åpne døren og møte en lys og fin entre/ gang inn til kjøkken/stueområdet. Jeg er veldig fornøyd. Hyggelig og fleksibelt samarbeid og faglig dyktighet.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
E

Elin V.
09/21/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Pålitelig,effektivt og grundig.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
08/29/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Litt ventetid på grunn av høysesong, men det var verdt å vente på. Når arbeidet først kom i gang gikk det fort. Meget høy kvalitet på utførelsen og sluttresultatet.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
W

Wenche W.
08/20/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Gulvet ble som nytt og jeg er veldig fornøyd.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Loading Page Animation

See more gulvsliperen.no Reviews

Visit gulvsliperen.no ►