gulvsliperen.no Reviews

About this Company

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

Filter

181 Verified Customer Reviews

181 Customer Ratings and Reviews

Shopper Approved collects trusted reviews from customers who have made a verified purchase.

5.0

Overall Star
Rating

5 Shopper Approved - Review Star
176
(97.2%)
4 Shopper Approved - Review Star
5
(2.8%)
3 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)
2 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)
1 Shopper Approved - Review Star
0
(0%)

Customer Service
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
6
4 Shopper Approved - Review Star
0
3 Shopper Approved - Review Star
0
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
Would Recommend
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
139
4 Shopper Approved - Review Star
2
3 Shopper Approved - Review Star
0
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
Would Buy Again
5.0
5 Shopper Approved - Review Star
135
4 Shopper Approved - Review Star
5
3 Shopper Approved - Review Star
1
2 Shopper Approved - Review Star
0
1 Shopper Approved - Review Star
0
SHOW DETAILS

5-star reviews
100+

5-star reviews

6 years collecting reviews

About this Company

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

Filter
A
Shopper Approved - Verified Customer Nina Høye
1 day ago , Moss

Fantastisk firma! Profesjonelle til fingerspissene fra første samtale til siste lakkstrøk. Nøyaktig, god og grundig informasjon gjennom hele prosessen.Dette er en stor prosess å gjennomføre både mtp alt som skal flyttes hit og dit og lommeboken derfor viktig å velge rett aktør. Velg Johansen og sønn så blir du garantert fornøyd ! Gulvet mitt ble fantastisk!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
07/22/2021

Vi er veldig fornøyd med både prosessen og resultatet. Hyggelig og profesjonell kommunikasjon hele veien.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
07/05/2021

Dette har vært en svært hyggelig opplevelse! Alt fra kommunikasjon, digital befaring, og veldig godt utført arbeid. Gulvene ser helt perfekte ut, ser ut som nye gulv. Veldig fornøyd, anbefales på det varmeste.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
05/05/2021

excellent job, very happy! Good communication with the craftsmen

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

C
Shopper Approved - Verified Customer Christina S.
03/22/2021

Profesjonelle, hyggelige og ryddige i hele prosessen, fra bestilling av befaring til ferdig lakkert gulv. God informasjon underveis, jevnlige oppdateringer og holder de avtaler som vi var enige om.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Bjørn Aril Steinsveen
03/14/2021 , Oslo

Suveren kommunikasjon hele veien, meget god service. Hele prosessen var rask og effektiv og gulvene ble fantastisk flotte. Jeg kan anbefale Johansen & Sønn gulvsliperi på det varmeste.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

M
Shopper Approved - Verified Customer Marit H.
03/13/2021

Veldig godt service og resultat.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
4/5

E
Shopper Approved - Verified Customer Ellen
03/13/2021

Veldig fornøyd med hele prosessen fra anbud til oppmøte. Ikke noe støv etter sliping. Gulvet ble akkurat slik jeg hadde hadde ønsket. Helt perfekt

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

K
Shopper Approved - Verified Customer Kjartan
03/02/2021

Super oppfølging før, under og etterpå. Resultatet ble fantastisk. Etter 3-4 dager ble et gammelt slitt gulv som nytt igjen. Anbefales.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anne U.
02/26/2021

Johansen & Sønn slipte vår brun-oransje parkett på 2-3 dager. Veldig fornøyd med nye, lyse gulv. Mye billigere og mer effektivt enn å måtte legge nytt. Anbefales!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Kjetil Sjøeng
02/07/2021 , Oslo

Hele prosessen fra forespørsel til ferdig utført arbeid har vært over all forventning og helt optimalt. Kombinasjonen av teknologi, oppfølging, kompetanse og kvalitet i arbeidet er det beste jeg har opplevd. Denne leverandøren kan jeg absolutt anbefale!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

H
Shopper Approved - Verified Customer Hans O.
12/18/2020

Bestillingen gikk kjempebra og de gutta som kom og slipte gulvet og lakka og sånt gjorde en helt super jobb.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

H
Shopper Approved - Verified Customer Hjemmets K.
12/12/2020

https://www.facebook.com/103932166351445/posts/3595138330564127/

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Hilde Wårås
11/14/2020 , Eiksmarka

Super oppfølging, kjempegod og hyggelig service og flott utført jobb hjemme hos oss. Gulvene våre ble fantastisk fine! Dersom du vurderer å slipe gulvene dine, kan du trygt velge Johansen og Sønn til jobben.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5
Customer Service
5/5

G
Shopper Approved - Verified Customer Gerhard M.
11/01/2020 , OK

Dette firma kan jobben sin.Slipingen av stuegulvet og kjøkkengulvet var meget proff. Neste år skal jeg slipe flere gulv og uten tvil velger jeg igjen samme firma.Utrolig bra jobb-og ikke minst meget hyggelige menesker.Jeg anbefaler dette firma på det ytterste.
Gerhard Müller - Hagan

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5
Customer Service
5/5

V
Shopper Approved - Verified Customer Vebjørn T.
10/19/2020

Jeg ble alltid møtt med en positiv og løsningsorientert holdning hver gang det var noe jeg lurte på eller trengte. Anbefales!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

A
Shopper Approved - Verified Customer Anonymous Customer
10/01/2020

Fint gjennomført arbeid og flott resultat. Hyggelige, nøye og ryddige folk.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

V
Shopper Approved - Verified Customer Vigdis B.
09/13/2020

Verry satisfyed with the work.they did a beatiful work.i will have this firm to make my slipingroom allso.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

G
Shopper Approved - Verified Customer Geir H.
08/08/2020

Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort. Spesielt overrasket ble vi over at det ikke var noe støv i huset etter at slipingen var gjennomført.

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5
Customer Service
5/5

M
Shopper Approved - Verified Customer Marianne
07/25/2020

Vi er veldig fornøyd med Johansen og sønn, proff og hyggelig oppfølging fra start til slutt, og utrolig flott resultat. Anbefales!

Would Recommend
5/5
Would Buy Again
5/5

Why Trust Verified Reviews?

Verified Reviews are real, authentic reviews collected from actual paying customers, using Shopper Approved's Verified Review Platform. When reviews are Verified by Shopper Approved, you know that you can trust them to make better buying decisions.

Unverified Reviews on the other hand, are reviews collected by Open Review platforms that allow anyone to leave a review, without any validation or proof of purchase. Unfortunately, most reviews you read online are Unverified Reviews, and can't be trusted.

As a consumer, here's how you can tell the difference:

Verified Reviews from Verified Review Platforms like Shopper Approved, have much higher review counts and higher overall Star ratings, because they attempt to collect reviews from every single paying customer.

Unverified Reviews from Open Review Platforms, tend to have much lower review counts and more negative Star ratings, because people with bad experiences are primarily those who leave reviews. This often creates a misleading, inaccurate portrayal of a companies true reputation.

So, when searching for Verified Reviews, look for the name you know you can trust. Shopper Approved.

Are you a Business?

See What Shopper Approved
Can Do For You

Inactive Business
Website

© 2023 ShopperApproved.com. All rights reserved. Learn more about Shopper Approved.

This Shopper Approved Customer Rating and Review Certificate was generated using independent survey information gathered by Shopper Approved, LLC © 2023