gulvsliperen.no Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 130 Ratings

5
125 (96.2%)
4
5 (3.8%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)
100+ 5 stars in a row

Recommend This Company

5 Average

5
(88)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

4.9 Average

5
(86)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

gulvsliperen.no

About Us

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

E

Elin V.
5 days ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Pålitelig,effektivt og grundig."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
3 weeks ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Litt ventetid på grunn av høysesong, men det var verdt å vente på. Når arbeidet først kom i gang gikk det fort. Meget høy kvalitet på utførelsen og sluttresultatet."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
W

Wenche W.
4 weeks ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Gulvet ble som nytt og jeg er veldig fornøyd."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
S

Svein-Olav L.
08/07/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Hei Vi har benyttetJohansen og sønn gulvsliperi AS. De har gjort en fin jobb til avtalt tid og pris. Vi er kjempefornøyd."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
I

Ingunn R.
08/07/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Etter sliping og lakking ble gulvene som nye. Veldig fornøgd med Johansen & Sønn gulvsliperi, de møtte opp til avtalt tid og fulgte opp i etterkant om jeg ble fornøgd. Godt håndverk. Vil bruke de igjen på de gulvene som står igjen. Mvh Ingunn"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Tove B.
08/07/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jeg vil anbefale Johansen & Sønn gulvsliperi på det varmeste. Gulvet ble helt som nytt, de var lett å kommunisere med og svarte kjapt på forespørsel. Vi er meget fornøyd"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Jon M.
08/06/2019 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Fantastisk service og profesjonalitet. Vi hadde 58 kvm med furugulv som hadde flere lag med gammel og gulnet lakk oppå, og som var skjevt slipt fra før, og til og med svartmalt noen steder. Dette fikk seg en skikkelig overhaling, og nå har vi et deilig og lyst furugulv med vannbasert lakk, som gir en nydelig trefølelse når vi går på det. Kjempefornøyd!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anne K.
07/30/2019 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Nydelig resultat og smertefri prosess! Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler dette firmaet på det varmeste."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
L

Lene R.
07/30/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Fantastisk god service, enkelt med FaceTime-befaring PG veldig hyggelige folk i alle ledd. Gulvet er nydelig restaurert, og er utrolig enkelt å holde rent på tross av ønsket mitt om ultramatt overflate. Med to hunder og to minigriser i hus er dette ren luksus;)"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
H

Henrik O.
07/18/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi hadde egentlig tenk å legge nye gulv fordi de gamle var stygge, slitte og hakkete. Vi ga sliping en sjanse likevel, og er strålende fornøyd med resultatet. Gulvene ser finere ut enn da de var nye og slipeprosessen var stille og støvfri. På toppen av det hele er dette mye mer miljøvennlig enn å legge nytt. Og billigere blir det også."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
V

Viktoria K.
07/04/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jeg anbefaler Johansen & Sønn gulvsliperi AS på det varmeste. Hyggelig telefonbefaring og rask og flott utført jobb. Mvh Viktoria"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
M

Margrethe E.
07/04/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Vi har benyttet Johansen & Sønn til sliping, luting og såpebehandling av gulv i et verneverdig hus. Vi er strålende fornøyd med resultatet, og ikke i tvil om at vi vil bruke Johansen videre. Eivind er presis, kunnskapsrik og gir god service. Anbefales! Hilsen Margrete & Trond"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Jan C.
07/01/2019 , Bærum

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Gulvsliper'n forvandlet slitte, tregulv (både gran og furu) til lyse, pene gulv. Hyggelig og behjelpelige ansatte i alle ledd. Vi vurderte å legge nye gulv, men angrer ikke på at vi gikk for å slipe de gamle. Anbefales! "
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
T

Thorill B.
06/15/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Takk for supergod jobb med gulvet. Det ble bare kjempebra!! Hyggelige folk og kjempeflinke til å jobb. Tusen takk. Thorill"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
S

Silje M.
06/15/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Jeg er kjempe fornøyd! Veldig hyggelig befaring, ryddig og rask prosess, og veldig bra resultat. Servicen har vært helt topp og jeg ville absolutt anbefalt dem videre."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
S

Sigrid &.
04/29/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"God informasjon til kunden hele veien i prosessen fra første kontakt til oppdraget var ferdig. Seriøsitet hele veien. Veldig bra resultat til slutt, også. Absolutt akseptabel pris."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
04/23/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Veldig bra jobb. Gulvet ble som nytt! De kom til den avtalte tiden og fakturaen var på avtalt beløp. Anbefales på det varmeste!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
K

Kari, O.
03/21/2019 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Profesjonelt gjennomført, topp service og nydelig resultat. Å slipe og behandle original eikeparkett er ikke for hvem som helst, men her var alt i trygge hender. Anbefales!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
M

Mette E.
03/11/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Gulvene er som nye etter sliping. Vi er veldig fornøyde med prosessen. Arbeidet ble utført på tiden, som avtalt og med god oppfølging underveis. Takk for hjelpen!"
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
G

Gudmundur J.
02/13/2019

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

"Praktisk og effektivt med befaring via iPhone for å vurdere omfang og tilstand. Oppmøte til presis tid ihht. avtale. God kvalitet på sliping og patina, kan absolutt anbefales ! Gudmundur Jonsson Arkitekt."
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Loading Page Animation

See more gulvsliperen.no Reviews

Visit gulvsliperen.no ►