gulvsliperen.no Reviews

5.0 Overall Satisfaction Rating

Based on 162 Ratings

5
157 (96.9%)
4
5 (3.1%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
0 (0%)
100+ 5 stars in a row

Customer Service

5 Average

5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Recommend This Company

5 Average

5
(120)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Would Buy Again

5 Average

5
(117)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Shopper Approved actively collects reviews from actual verified customers, which helps more accurately reflect customer’s overall satisfaction with this company.

gulvsliperen.no

About Us

Siden 1958 har vi slipt og behandlet tregulv i Oslo og omegn. Vi er Norges høyest sertifiserte gulvsliperi og jobber hver dag for å bli bedre til å virkeliggjøre våre kunders drømmer - for gulvsliping handler ikke bare om håndverk. Det handler like mye om din personlige stil, og derfor tilbyr vi et gjennomarbeidet sortiment av gulvbehandlinger utviklet i samabrbeid med interiørarkitekter. 

  • Vi gir råd som er ment for ditt beste, ikke vårt, og vi bruker et språk det er enkelt å forstå.
  • Se prøver på behandlingene i vårt showroom på Bislett, på våre nettsider eller ved befaring.
  • Bestill online, både befaring og selve gulvslipingen. Besøk gulvsliperen.no nå og finn drømmegulvet ditt.

Vi har et nært samarbeid med våre to utvalgte produsenter, Bona og Osmo, noe som sikrer deg at vi kjenner produktene vi bruker til bunns. 

Vår bedriftskultur er bygget på positive verdier og har et sterkt fokus på utvikling: 

  • Hvordan kan dette gjøres bedre i dag enn vi gjorde i går
  • Kunden er i fokus
  • Det er gøy å slipe gulv

Prøv Johansen & Sønn gulvsliperi AS  som din gulvsliper, og opplev forskjellen. 

 

 

H

Heide T.
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Good
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
M

Marianne
1 week ago

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi er veldig fornøyd med Johansen og sønn, proff og hyggelig oppfølging fra start til slutt, og utrolig flott resultat. Anbefales!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Jannicke B.
07/03/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Sømløst og effektivt. Oppstart og avslutning til avtalt tid. Liten knapt synlig kant i slipen i overgang til tilstøtende rom. Ellers perfekt ut fra hva jeg kan bedømme.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
B

Bjørn-Ragnar K.
06/24/2020 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Johansen & Sønn gulvsliperi kan anbefales. Andre oppdrag jeg fikk utført nå. Har nå fått slipt tre gulv.
Alle er blitt helt perfekte. Første gulvet har jeg oljet med trestjerners gulvolje hvit og lakket to lag med trestjerners mattlakk. Ble så fornøyd med resultatet at det skal jeg også utføre på de to andre rommene.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
06/16/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Hyggelig og grundig befaring. Punktlig oppfølging og gjennomføring av avtalt arbeid. Høy kvalitet på resultatet. Topp utførelse. Anbefales på det varmeste!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
U

Unni R.
06/15/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Gulvet ble nydelig. Alt har fungert strålende i kontakten med dere. Vi satte stor pris på at dere kunne gjøre jobben så raskt. Vi er også takknemlige for gode råd for at gulvet skal fortsette å være fint i framtiden.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
CustomerService
5/5
P

Pia S.
06/14/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Jeg har hatt den store gleden av å ha Gulvsliperen i min nyinnkjøpte leilighet. De har slipt to rom, kjøkken og gang. Null problemer med avtaler og tider. Perfekt slipte gulv, miljøvennlig og støvfritt! Rekommanderes på det varmeste!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
K

Kristin V.
06/09/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Hei! Vi er veldig fornøyde med vårt nye gulv. Kontakten har vært ryddig, arbeidet ble utført som avtalt og resultatet ble veldig bra. Anbefales på det varmeste!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
06/08/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Gulvene ble veldig fine, jeg ble godt fulgt opp fra begynnelse til slutt, og hele prosessen var en svært positiv opplevelse!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
O

Olav G.
05/30/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Veldig fornøyd. Det overgikk våre forventninger. Veldig profesjonelle og ordentlige arbeidere som leverte utover det man kan vente. Gulvene ble flotte, hele huset fikk et løft. Det er nesten ikke noe lukt etterpå. Alt det disse arbeiderne har vært med på og har gjort har gått som smurt. Man sitter igjen med en god følelse av å ha gjort et riktig valg.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
R

Richardo
05/20/2020 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Fra befaring av Eivind til arbeid utført av Martin, så var gutta proffe.
Resultatet reddet gulvet mitt som var over 130 år gammelt.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
J

Johan B.
05/15/2020 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi kan varmt anbefale Johansen&Søn Gulvsliperi. Vårt 30 år gamle parketgulv har blitt som ny. Utrolig flott finish. Hyggelige og dyktige håndverkere som er til å stole på. Her er det mye kvalitet for pengene. De har tenkt på alle detaljer, alt fra å redusere støv, til sikker oppbevaring av nøkler, og ferdig levert til avtalt tid. Vi er strålende fornøyde! Takk for et meget bra resultat.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
CustomerService
5/5
S

Simen B.
05/15/2020 , Oslo

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Raskt, bra og til avtalt tid og pris. Veldig godt fornøyd med resultatet.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
CustomerService
5/5
A

Anonymous Customer
05/14/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Veldig bra utført arbeid. Gulvet ble som nytt
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
E

Eirik Y.
05/08/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Godt gjennomført prosjekt - både ift fremdrift og kvalitet!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
03/31/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Utrolig bra service, helt fra befaringen og til avsluttet prosjekt. Alt har vært ryddig og behagelig å forholde seg til. I tillegg ble sluttproduktet utrolig flott. Vi kom tilbake til nydelige gulv, støvsuget så flott og ikke ikke et eneste støvkorn fra pussingen lå igjen. Vi er utrolig fornøyde med hele prosessen, og har anbefalt de videre til venner og kjente som vurderer å få utført tilsvarende arbeid.

Takk for de fine gulvene våre!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5

Øyvind M.
03/20/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Vi er veldig fornøyd med at vi valgte Johansen & Sønn Gulvsliperi AS. Vi har erfaring med sliping av gulv fra tidligere prosjekter, og ingen har tidligere levert en like god jobb. Vi fikk god informasjon gjennom hele prosessen og god veiledning når det gjaldt valg av behandling. Hvis du vil være sikker på et godt resultat er disse folkene et godt valg. En spesiell takk rettes til Martin som gjorde en helt fantastisk jobb med gulvene våre!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
C

Christina L.
03/08/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Hyggelig og proff levering fra start til slutt!
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
A

Anonymous Customer
03/05/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Veldig god service og gode råd.
Høy kompetanse på det de driver med.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
E

Espen E.
02/28/2020

Shopper Approved Checkmark Logo Verified Purchase

5.0
Overall Satisfaction Rating

Veldig ryddig firma. Leverer det vi er blitt enige om, kommer til avtalt tid, effektive og hyggelige. Gulvene ble veldig fine. Satte også stor pris på tips til rengjøring av gulvene.
Recommend this Company
5/5
Would Buy Again
5/5
Loading Page Animation

See more gulvsliperen.no Reviews

Visit gulvsliperen.no ►